Autor foto: Elisa Serrano
Madagascar
24 dies > 2017
Grup exclusiu. Sortida única 2 Ago
> Viatge en grup reduït
>
Nivell de dificultat
Preu base 3.175 € + tasas Veure més informació del viatge a
Formacions calcàries a Bemaraha -tsingys-, baobabs, reserves i parcs naturals, diferents espècies de lèmurs i el color dels mercats locals. Per als que, amb un esperit aventurer, estiguin disposats a renunciar a algunes comoditats per aprofundir més en l'illa.
 
Madagascar
21 dies > 2017
Itinerari exclusiu. Sortides Jul, Ago i Oct
> Viatge en grup reduït
>
Preu base 2.975 € + tasas Veure més informació del viatge a
Si haguéssim de descriure Madagascar amb tres úniques paraules, utilitzaríem probablement les que donen nom a aquesta ruta: lèmurs, tsingys i baobabs. Res defineix millor l'illa que aquests tres elements tant únics i característics.
 
Madagascar
16 dies > 2017
Salidas de Agosto a Noviembre
> Viatge en grup reduït
>
Preu base 2.640 € + tasas Veure més informació del viatge a
Un viatge a Madagascar, que recorre els parcs del sud, amb caminades senzilles, parant als mercats i ciutats de major interès. Al final del viatge, un descans a les platges del sud-oest de l'illa
 
Madagascar
20 dies > 2017
Sortides Jul a Nov
> Viatge en grup reduït
>
Preu base 2.990 € + tasas Veure més informació del viatge a
Poblats i ciutats de les terres altes, parcs de Andasibe-Mantadia i Isalo i les platges de Ifaty al Canal de Moçambic. El tren de la selva fins Manakara i una excursió en canoa pel canal de Pangalanes arrodoneixen el recorregut.
 
Madagascar
14 dies > 2017
Especial Setmana Santa
> Viatge en grup reduït
>
Preu base 2.345 € + tasas Veure més informació del viatge a
Des de l'altiplà fins la costa del canal de Moçambic; aquesta canvi d'escenari ens portarà per parcs, ciutats i petites poblacions en les que ens aturarem per veure de prop la manera de viure de les diferents ètnies que es troben a aquesta gran illa de l'Índic.
 
 
Tuareg ONLINE
infotuareg@tuareg.com
Telf. 34 93 265 23 91
Organizació Tècnica dels viatges Viatges Tuareg S.A. GC MD-128 A-08726986 | About Us | Contact Us | Avis Legal | Diseny gràfico: Judit Coma | Il·lustracions: Jordi Vila
Powered by: JMT Web Sites