Premis vídeo 2013

2013 > 1º PREMI > Madeira > André Amela

 

El vídeo continua sent el germà petit del Concurs; els números no menteixen: gairebé dos-cents participants en l´apartat de fotografia i tan sols 20 en el de vídeo. Esperem que aquest nombre vagi augmentant en properes edicions, però en qualsevol cas, les imatges són igualment suggerents.

El guanyador del concurs de vídeo ho decideix l´staff de V.Tuareg seguint un procés exempt de sofisticacions: Una persona un vot i el vídeo que tregui més vots és el guanyador.

Aquest any van arribar a la final Ferran Cano (Japó), André Amela (Madeira) i Manel Rius, que va ser el guanyador del concurs el 2012 i que repetia viatge a South Geòrgia i l´Antàrtida. Després de veure les imatges una i altra vegada, d´intentar fer veure al company seu (evident) error en no votar el nostre favorit, i acceptar la decisió majoritària, el premi va ser per André Amela, que va gravar el vídeo durant el seu viatge "Madeira : Senderisme en els camins de l aigua "del dia 16 agost 2013..

Moltes gràcies a tots per la vostra participació i temps. Les vostres imatges il·lustraran la web de Viatges Tuareg, i serviran perquè futurs viatgers puguin tenir una idea dels continguts del viatge.

Gràcies de nou a tots i felicitats per al guanyador

Jordi Vendrell

PRIMER PREMI VÍDEO
André Amela> Senderismoe - Madeira> 2013
VÍDEOS SELECCIONATS
 
 
infotuareg@tuareg.com
Telf. 34 93 265 23 91
Organizació Tècnica dels viatges Viatges Tuareg S.A. GC MD-128 A-08726986 | About Us | Contact Us | Avis Legal | Diseny gràfico: Judit Coma | Il·lustracions: Jordi Vila
Powered by: JMT Web Sites
Top