Festivals del Món

Rutes dissenyades especialment per als amants dels grans esdeveniments culturals o religiosos, entenent aquesta grandesa com la força que transmet el sentiment popular quan celebra les seves festes tradicionals. Proposem viatjar en grups reduïts, coincidint amb les dates de les diferents festivitats, amb rutes adaptades a cadascun dels esdeveniments més rellevants.
 
Autor foto: Medir tours
Etiopia
COMPLETA
12 dies > 2018
Sortida 13 de gener
> Viatge a Etiopia en grup reduït
> Viatges festivals del món
Preu base 1.780 € + taxes Ver más información del viaje a
Descobreix la excepcional vitalitat dels etíops en les celebracions del Timkat a Gondar, amb els fascinants banys de Fasilidas guarnits per l’ocasió. Completem el viatge amb les esglésies de Lalibela i la visita al llac Tana.
Autor foto: Joan Ramon Comabella
Mongolia
EN PREPARACIÓ 2018
18 dies > 2017
Sortida 10 de Juliol
> Viatge a Mongòlia en grup reduït
> Viatges festivals del món
Preu base 2.450 € + taxes Ver más información del viaje a
La gran festa de Mongòlia se celebra cada any al mes de juliol. Una desfilada increïble d'atletes, lluitadors, genets i mostres de la cultura mongol. El viatge es completa amb una visita a Gobi, Har Horin i llac Khovsgol.
Autor foto: Jordi Zaragoza
Sri Lanka
EN PREPARACIÓ 2018
15 dies > 2017
Sortides 17/07, 29/07 y 2/08
> Viatge a Sri Lanka en grup reduït
> Viatges festivals del món
Preu base 2.170 € + taxes Ver más información del viaje a
En aquest viatge a Sri Lanka, la festa Esala Perahera omple els carrers de Kandy de música i color. Una desfilada d'elefants engalanats, acròbates i pelegrins s'encaminen en processó al Temple de la Dent de Buda.
Autor foto: Joan Bartomeu
 
Tuareg ONLINE
infotuareg@tuareg.com
Telf. 34 93 265 23 91
Organizació Tècnica dels viatges Viatges Tuareg S.A. GC MD-128 A-08726986 | About Us | Contact Us | Avis Legal | Diseny gràfico: Judit Coma | Il·lustracions: Jordi Vila
Powered by: JMT Web Sites